Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaslužio je. Ne gotivim ga, ali sam samo zbog njega navijao za Portugal. Statistika je neumoljiva, a ona govori da je on najbolji.
@Kontas?! A zasto se uvijek pravdate nekome da ga ne gotivite? Zasto ga nebi gotivio? Najbolji igrac na svijetu, nije rodjen da bude ovo sto jeste kao Mesi npr vec je radom to postao. Velika ljudina, voli Palestinu dok je mnogi ne spominju. Za razliku od onog pacova kriminalca.
@Bonjasky Tako je Bonjasky
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbg, jest nekad naporan, ali ovim je rijeseno pitanje ko je bolji, on ili Messi. Dokazao je i karakter, Messi eno zijani finale i odustane skroz, ovaj dok nije uspio nije stao...
U jednoj sezoni liga sampiona i euro, sve mi se cini da je do sadake, dok onaj smetljar mesi krade porez ovaj svoje pare daje Palestini, ima neko ko to sve vidi.
Ronaldo je jedan gigant koji je bio jos uvjek je ali ce i nestati jednog dana,doce drugi,mladji brzi sposobniji,ja ga volim ali mu dopustam i da pogrijesi,znaci ako je dobar i karijera mu u usponu fino,al ako malo popusti onda ga odma treba zaboravit,spalit pljuvat itd.
Zasluzeno igracino, i treba ti jedan taakav trofej pored svih ostalih, Bravo
Jel Ziv @Gazija88 AHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NA APARATIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ko si sad ti familije ti se najebem hahaha
@Gazija88 Kako si samo jadan i nekulturan balavac, obavezno javiti se nekom hodzi!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
the best
Kažu Portugal iznenađenje...Euzebio, Figo, Mourinjo, Ronaldo, Benfica, Porto...EURO 2004...pametnom dosta Portugal je fudbalska velesila
Mozemo pricat i pisati o Ronaldu najbolji igrac u Europe zaluzilisu titulu.Bravo za trenera Santosa, drugi nisu uspijeli da naprave reprztaciju 👏👏.
Ronaldo najbolji.
ronaldo zasluzeno igrao je 2004 kao momak u portugalu finale protiv grcke gdje je portugal izgubio sa onom zlatnom generacijom i to finale je bila skupa skola za portugalce kako treba igrati na velikim takmicenjima jer dosla su neka druga vremena gdje se vise gleda taktika nego atraktivni potezi za raju