Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samopouzdanje je ključ uspjeha !
Jarane ti se ne gledaj ni slucajno :D
E moj Runy da si Bgdom se ti ogledao u ogledalo nebi ti sad bio tako lijep
Moze se on gledati i milion puta dnevno u ogledalo ali na terenu nikad nece biti kao Messi
Ako i postoji osoba koja je samouvjerenija od Ronalda, ja ju još nisam upoznao\", Smijem se kladiti da je u originalu stajalo: Ako i postoji osoba koja je samozaljubljenija (narcisoidnija) od Ronalda, ja ju još nisam upoznao\",
Inace je odlika najglupljih glupana da na sve sto im se ne svidja kokodacu \'zavist\', \'ljubomora\' i slicne gluposti, glupane
nije još uvijek upoznao mene. Pa nije jedina osoba na svijetu koja se stalno ogleda :)
ROONEY REKAO SVE STO JESTE,RONALDO JE UVIJEK BIO FOKUSIRAN NA UTAKMICU 100% I TO SE VIDJELO KADA JE IGRAO U MUTD A VIIDI SE I SADA U REALU,SAMOPOUZDANJE JE KLJUC SVEGA USPJESNJOGA..
ja probam da izbjegnem ogledalo, ali mene ogledalo prvo pogleda
To samo pokazuje koliko je Cristiano veliki igrac. Jedan od najboljih igraca posljednje dekade napise autobiografiju, i od 500 stranica u naslov ide recenica o Cristianu Ronaldu. Planetarna zvijezda - to ne bi mogao postati da nije igracina. Jedan od najboljih svih vremena.
Ronaldo je jedan veliki gospodin.
E moj Rooney, LJUBOMORA JE BOLEST !! A razumijemo sto ti to smeta, jer ti ne zelis ogledala oko sebe da ne bi vidio koliko si ruzan.
Jest, eto Ronaldo se brine o svom izgledu a ovaj papak platio brdo para za operaciju kose. Jedina razlika je to sto Ronaldo moze biti celav ko jaje a opet ce izgledat ko model a ovog nece ni 100 operacija napravit ljepotanom.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
A Rooney se nije gledao u ogledalo i nije bio opsjednut svojim izgledom? Da je tako ne bi presadio kosu seljak!!! A ko se to ne gleda u ogledalo barem 5 puta dnevno da mi ga je samo naci! Jbt pisete o Ronaldo ko da je ubica, lopov, mafijas.
sto se ne bi ogledao?
a sto ti citas clanke vezane za ronalda...jednostavno preskoci kad vidis da ima veze sa njim.