Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo vidjeti imena ovih legendi uz cije smo igre uzivali u proteklih 10-20 godina... Budi uspomene... :) Raul Del Piero Van Nisterloy Ševčenko Inzagi Henry
S njima je i nestao fudbal, danas je to samo biznis.
danas je sve biznis i zajebancija..
Strasni igraci na listi :).
s tim da 3,4,5,6,7 ne igraju vise 8 je rekao ako se ne varam jos jednu sezonu da ce igrati,zlaja i karim ce jos sigurno rokat,ali su daleko. i naravno del piero u penziji.sto znaci nece odva dva lika stici niko za nasih zivota,kako igraju imat ce po 100 komada obojica.
Bgm od veceras nije
a svake sedmice smjenjuju jedan drugog i tako ce biti narednih par godina . . i nije neka vijest
drago mi je.. samo nek nije ona zidovcina Messi
Najviše golova u jednoj sezoni - 16 Najviše golova u eliminacijskoj fazi - 38 Najviše golova u LP - 76 Koja mašina od igrača :)
Ruud van nistelroy ... Jao kako sam njega volio, igracina!
Ja ne znam otkud ovolika averzija napacenih Bosnjana na ovog sportistu. Kolko god bio neraspolozen uvijek iskoristi priliku da ga surdukne... Kvalitetno
I igrac sa najvise golova u polufinalima! Velika vjerovatnoca da ce ga Messi vcrs stici ili prestici!
Hahhaa joj kod Ibre klubova.vise klubova nego neko golova.jest lud frajer haha
facebook.com/pisajsirotinju2015