Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ti mene nije bilo, pola od toga ne bi zabio
Nevjerovatno sta je ovaj Mourinho uradio od Ronalda. Lik vise ne prica o sebi, asistira, daje golove, igra s ekipom, razigrava ostale... Haos, sve sto je uradio Fergie, nastavio Mourinho. Strasan igrac je postao!
Ne kontam,oako je njegova sezoza za 10 pa sta je tek mesijeva????????
@Ozil I da Xavi-a i Inieste nije bilo Messi-u nebi ni on dao onih 50 golova !
jedan je messi
Da nbisi fulio najvazniji penal u sezoni ova bi izjava bila na mjestu!hahaha
Ko o cemu, narcisoidni maneken o sebi. El Stupido. Cuj ekipi devetka jer su \"htjeli osvojiti LP\" a njemu desetka kao da je on nije htio osvojiti, haha. Sto nisi bio faca pa se zaletio i izbacio Bayern, frajeru.
CR : Ogledalce ogledalce reci mi ko je najljepsi na svijetu? Ogledalce : TI KRISTINA TI CR : Hvala ogledalce
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Izvini, lijepi, nismo te prepoznali, hahaha..
Lafe, jesi li ti pročitao makar naslov? Čuj ne priča osebi...?!?!!!??? Pa ovaj zalizanko šeta majmuna na svoju sliku i viče jesam dobaaaarrrr....!!
NE DAJ SE SAFETE, HORDE SU UZ TEBE!!! ZAVIDNE DUŠE MOGU DA TI PUŠE! http://www.youtube.com/watch?v=TGYfKS3kJjw
Prekid dominacije? Uzeli ste ligu. Barcelona je super kup, klupski kup i najvjerovatnije u petak kup Španije. O kojem prekidu dominacije pričaš? Trebaš ti još pure jesti da bi tata Messiju dobacio do koljena.
I zato ce Messi uvijek za tebe biti kralj jer si ti prenapuhani se*ronja s Madeire. Eto ti si dao maksimum a tvoji suigraci nisu. Papak ostaje papak!
50 komada kada daanas
ne znas ni pisat, majmune zenicki