Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mislim da Zani Marjanovic ne gine uloga u kakvom swedskom akcionom, pitanje je samo vremena ..
Mislim da ce Pjana biti najbolji igras Svjetskog prvenstva u Brazilu.
Jesil to mislio dok si na mom visio?
citam naslov i kontam Cristiano Ronaldo dao izjavu, i rekoh vidi ga sto je fin i skroman. kliknem na link kad ovaj troka bahnu na pola ekrana!! haha (da se razumijemo, ovaj original ronaldo mi je najdrazi fudbaler iz njegovog doba, samo je malo pretjerao sa sarmom i bamijom)
Ja mislim da ce Ashley Younge dobiti Zlatnu Malinu za najlosiju glumu (bacanje u sesnaestercu). P.S. Ja sam fan Man UTD-a.
el Fenomeno, legenda
InsAllah
jel to onaj sto ga je Ribery bacio na dupe u LP :D
aagooonija sa zlatnom loptom
*ebo te on
Ja mismil da ce SVRAKA dobiti zlatnu loptu :D kad ronaldo moze mislit za messija mogu i ja za svraku
@ Moamer, veze ti nemas :d
Mislim da ce Platinija uhvatiti sracka od huje sto Zmajevima nece niko moci prismrditi u bilo kojem parametru na i van terena.
Mislim da Bega postaviti rekord Prvenstva od 450 minuta bez primljenog gola.
Ali, napadači kao ti su rijetki ;)
Mislim da ce Luli napraviti oranice duz lijeve aut linije brazilskih travnjaka.