Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad necu zaboravit kad je u finalu 98 samo setkao po terenu, kao da je na drogama bio.. Ja sta sam suza tada prolio, al zato u Korei i Japanu kad je utrpao svabama dva komada, tada smo svi furali onu frizuru skroz celavi samo kec malo naprijed :)
Slažem se s jedinstvenim i pravim Ronaldom
Udaraju ti dislajkove ovi klinci sto svrsavaju na laznog Ronalda..
GRANDE RONALDO,JEDAN JEDINI!
Ovaj Ronaldo je skoro izjavio da prizeljkuje povredu Klosea kako ne bi stigao njegov rekord po broju golova na SP (Ronaldo ih ima 15), a Klose 14 trenutno, sto je ruzno za igraca njegovog ugleda, cak je trazio da domaci navijaci na stadionima gdje bude igrala Elf navijaju protiv Njemacke i Klosea, toliko o njemu i onome sto on izjavljuje.
Ronaldo je rekao da bi Klose trebao prestati igrati fudbal jer ima 36 godina, a i to u šali. I zato ne izmišljaj. Ronaldo nikad o nikome nije ružno govorii.
@Gavrilo Princip nemoj ti meni pricat o nogometu, a uostalom evo ti clanak koji potvrdjuje da je svaka rijec koju sam napisao tacna http://www.bild.de/sport/fussball/ronaldo/hofft-auf-verletzung-von-klose-36317444.bild.html Ako znas njemacki naravno, i zadrzi svoje misljenje za sebe ko je sta u svijetu nogometa!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)