Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@DamirS a jačim ekipama je davao po barem 1 gol. I u čemu je problem ? Jel se sjećaš da je bušio mrežu bejha u Zenici kad su igrali u onoj kaljuži ?
38 i 20 godina... Mali je odlican, a Ronaldo i dalje pokazuje kakva je masina
10 ekipa protv kojih je Ronaldo dao najviše golova: Luxemburg 11, Litvanija 7, Švedska 7, Andora 6, Mađarska 6, Armenija 5, Latvija 5, Švica 5, Estonija 4, Farska Ostrva 4. Protiv ovih 10 ekipa je dao polovinu svojih golova a prosječna pozicija na fifinoj rang listi ovih 10 ekipa je 95 mjesto.
Kazahstan pobijedi dansku a mi placemo sto su nas slovaci ubili. U ovom internacionalnom fudbalu vise favoriti ne postoje. Apsolutno je sve moguce i igra se od utakmice do utakmice
pa ko ti kaze da nas kazahstanci ne bi dobili? ne znam kako kojim cinjenicama smatras da smo mi jaka ekipa?
Kazahstan nas je nalupao kod kuce u proslim kvalifikacijama. POenta je da se jedan Kazahstan moze vratiti i dati 3 gola pred kraj utakmice, a mi nikad nismo u stanju nista slicno da napravimo. Zasto? Je li to imamo slabije igrace i pojedince od Kazahstana i Slovacke? Zato sto nemamo strucnjaka na klupi i nikad ga nismo imali, izuzimajuci Ciru. A o Savezu da ne pricamo. Tamo nije ni doktor pravi doktor nego plasticar oporavlja Dzeku i Krunica.