Kaka o saigraču
0
"Ronaldo je genijalac"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti tek sad skonto\' Kaka?!
to kaka majstore, uvlaci se u guzicu ronaldu......na sta si spao
da nisi malo pobrko ti loncice??aaa?? messi je igrao u obe tekme protiv valencije,a ronaldo nije igrao prvu u gostima protiv tih sismisa radi suspenzije..zato malo bolje provjeri ubuduce to sto zelis napisat ;) a za ronalda..nezz sta reci..kak je sve rekao.. ponovi cu jos samo kom.od sinoc koji je rekao komentator na bet365.com: \"Mozete ga mrziti ili voljeti,ali je on jednostavno nedodirljiv.Kakav rad sa loptom,nevjerovatno\".
Kaka je u pravu - Ronaldo je genijalac, a i sam je odličan fudbaler. U svakom slučaju, izjava za svaku pohvalu.
pa i barsa je bez mesija igrala par utakmica pa ubila i valenciju i jos par ekipa... pelegriji ti si levat svakako, za koji dan ode papa
KAKA potpis i od mene
da kaka, potpisujem!
Kaka svaka ti stoji al daj uradi i ti nesto, ne moze covjek sve sam uvijek. Inace CR majstor. Svaka cast, mada te ne volim :)