Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Del Piero najdrazi igrac kojeg sam ikad gledao. Vjerovanto ne najbolji, ali definitivno najdrazi.
@BanNovan Gospodin na terenu i van njega, kao i Andrea Pirlo, rijetki doktori ove igre koji su bez mrlje u karijeri zavrsili istu.
Thierry Henry
to onaj rukometas?
Mislim da je od nabrojanih Raul ubjedljivo najvise zasluzio i najvise ostao zakinut, mislim koji krc Owen osvoji te godine. Ostali su svi igracine, ali uvijek je bio neko za nijansu bolji te godine, kao u slucaju Carlosa i Ronalda.
modricu vrati nagrade, nemoj se brukat
Nogomet počeo pratit zbog Raula, Real zavolio zbog njega... Poslije bodrio i S04, danas se nadam da će preuzeti klupu od Zidanea, trenutno je trener mladih... RG7
Alessandro Delpiero je razlog zbog kojeg sam zavolio fudbal, davne meni 98' dva njegova dresa kupio na pijaci imam ih i danas... tehnika par exellance
Totti svakako
Kad malo bolje razmislite i skontate da Ribery nije osvojio zlatnu loptu a Modrić jeste...
potpisujem
Trebao je i Ribery one godine kad Bayern osvoji LP, pa je opet onaj smugo bio.
Bruno Arapović ništa a
Raul definitivno,a Bergamp ,trebao je I on
Raul je definitivno trebao dobiti zlatnu loptu. Gigant i fer igrač što bi Izet rek'o "par ekselans".
Bez Inieste ova lista je u najmanju ruku smiješna
Zlatan Ibrahimovic...prije svih navedenih.