Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam, ne brinite se.
Bilo bi mu bolje da se\'e malo vise pobrin\'o o svom djetetu.....onom istom koji njega bruka.....svojom kriminalnom karijerom. Nek o Ronaldu i Robinhu brinu njihovi roditelji....a Pele nek\' najprije postane uzor svojoj rodjenoj djeci. Ronaldo i Robinho su izvrsni igraci....a njegov Edinho je neuspjesan kriminalac.
kakav narkoman pa danas svak crta
Kako mrzim ove sto se bune i govore kako je neka vijest stara. Ja neznam sta oni ovde uopste traze. Ako vam se ne cita onda idite i budite tamo gdje ste vec procitali tu navodnu staru vijest.
ma maradona je bog, pa ti pele seri kolko hos!!!! To im je historijska kulturna supstanca...
bravo Pele majstore nek si im ga odbrusio
opet stara informacija.... 3 dana
@NO NAME veze ti nemas
MALA ISPRAVKA, NARKOMANI SU NA HEROINU A NE NA KOKAINU...U OVOM SLUCAJU, RIJEC JE O NARKOFILIMA.
Sta ces moj Pele, kod nas sve go kriminalac od Cerica pa nadalje, sve uzor do uzora :-)