Pred susret dva velika rivala
0
Ronaldo i Messi u lovu na rekorde u El Clasicu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjedit će ona ekipa koja zabije više golova! Ako zabiju isto onda će biti neriješeno! A ekipa koja zabije manje će da izgubi!
sve je ovo fino i krasno, ali jedno pitanje za redakciju: jel vi imate slike Messija i Ronalda iz ove sezone? Jel se morala staviti slika dok je ovaj igrao za United iz sezone 2006-2007 ???
@Anketa, ti to meni, aaa?
Ti si jarane jedna budala, obicno ne komentarisem, al ti si stvarno budala.
Ma nek obaruj sta hoce ba, sit sam ih, nemoj samo mene da obaraju na kladionici.
A ti si jedan iskompleksirani, ljubomorni i zavidni kreten koji mrzi sve koji su postigli nesto u zivotu pa tako mrzis i Ronalda jer je on ono sto ti nikad neces moci postici...da je toliko nebitan igrac ti ga ne bi ni komentarisao ali kompleksi su cudo...
TIP DANA I PRENOS SVIH DANSNJIH UTAKMICA 4 fudbal .com
Dva najbolja svjetska nogometasa.....ccccccccc...............nidze veze........to se kaze sprinter na 100 m sa preponama, takoznavi Narcis ili p.e.d.e.r ili vise para nego ameti ( svi eiteti odgovaraju samo ne onaj koji je napisala redakcija Klixa) i najbolji nogometas Lionel Messi veceras igraju u derbiju za koji je rezultat vec za pretpostaviti ( 3:2 ) za Barsu............i bla bla bla............tako se pise.
@ klix mogli ste vala barem jedan članak o Derby della Madonnina koji se takođe igra danas,mislim ako znate o kojem je derbiju riječ iako su po kvaliteti ispod barce i reala al rječ dvije vas nebi ništa koštalo! hvala!
iako vise volim barcu jer nisu ciganska ekipa (sto je mourinho napravio od reala) mislim da veceras real uzima
1 na barcu realno .. ove godine smo karina ne mozemo granadu da dobijemo a hocemo barcu ... a nece ga ni messi ni ronaldo dat
+11 Visca pobratimi!
bi li trebali znat igrace iz ove pr.cimravske lige ?
Slažem se za sve što si im reko!
joj klikotirasa vise smarate s barsom realom i ostalima promovisite nase ove jadne igrace iz lige nebitno sto je takva kakva ja al pisite o nasim malo vise jbali vas oni evo kladim se da pola nas ovdje ne znamo 10 posto igraca iz premijer lige jadna je ovo drzava sve covjek misli bolje ce biti al nikad ovdje nece biti bolje