Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Napaljeni, zabio ti Lesi(pas-skotski ovcar) mami, a CR tati. I kad budes gledao kako ti ga CR zabija tati, a ti ga onda zabi CR-u pa da svi budete sretni i zadovoljni!!!
debeli jedan je el fenomeno, pa naravno da je barca najbolji tim nemaju cmarinha i onakve mesare kao pepe-a i marcela. Btw pogledajte kako je to nekada radio juanito u realu portiv bayerna imao je od koga seljacine pepe da nauci mesarski zanat http://www.youtube.com/watch?v=Z00Ns77TtH0&feature=player_embedded
gdje su sad komentari uefalona i oni tog tipa...
cccccccccc cuj nisi mu ni do koljena ni messi ni cr7,navijam za barcu al vise respekta prema njima..on je bio igrac dobar,al i nije nesh waoo:=)
E moj jarane nece se zadugo roditi neko ko ce ti moci izdaleka prismrditi, svaka ti cast i po ovom komentaru se vidi da si i kao covjek na svom mjestu EIVALA
ronaldo je bio igracina!!! CR7 mu nije ni do koljena!!!
Zamislite da mu ga ja pristavim. Da li bi plakao ?
KRALJU ti si bio NAJBOLJI a kakvi sada Lesi ili cr ;)