Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj care sto ti pratis fudbal bolje ne pisi nista kad nemas nista pametno za napisati vecina Brazilaca (pa donekle i Argentinaca) se vraca u svoju zemlju i tamo zavrsavaju karijeru tamo se igra fudbal za razliku od Evrope ovde najvecu ulogu imaju pare a ne igraci igra covjek fudbal jer to voli a ne zato sto voli pare i da MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR
Ronaldinho je majstor ali je propao ko zeton. Svi igraju u velikim klubovima i tu i zavsavaju karijeru a on zavrsava u Flamengu i jos mu ne daju platu.. smijesno..
Niko nije znao proci igraca kao sto je on to radio,onaj osmijeh kad zabije gol :D
kad me stignu ludi snovi,aaaaaa i ja sam pored nje rakija sampanjac moze moze nek se nocas pije
Najbolji igrač svih vremena.. bio i ostaoo Ronaldinhoo