Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor fudbala !!!!!!!!!!
majstor je Ronaldinho
i onda kazu kristina penaldo igracina HAHAHAHAHA
Samo kad se sjetim sta je radio ramosu i salgadu,pravio ih smijesnima
Legenda nikad ne umireee
jooooj kako je zubo igro kad se sjetim, tacno za plakat kad vidis da je neki Gaerth Bale faca u fudbalu...zubo ih je redao kao na đerdanu...docent doktor baluna Mister Ronaldinjo.
mislim da nije bilo boljeg a u isto vrijeme i atraktivnijeg fudbalera one 2 godine kad je bio u vrhuncu karijere. ni c.ronaldo ni messi u svom vrhuncu nisu igrali tako dobro
ronaldinjo je igracina ali mi je glupo poredjenje njega i messija ili uopste trazenje najboljeg igraca svih vremena..to je naprosto nemoguce , fudbal se iz godine u godinu mijenja,uslovi , pravila sve ..u maradonino vrijeme je bilo dozvoljeno faulirati igraca s ledja , danas je to izravni crveni ..
Pa nije Ranieri menadzer Manchestera wtf... O cemu vi?
ZIVA LEGENDA👍
Ovaj je za messija izmislio loptu !
I kao neki Messi majstor .. kakva komedija .
Odakle ovi trolovi samo ispadaju? Finale CL vs ManU http://abload.de/img/ezgif-1459544913xhrna.gif http://imgon.net/di-3GO0.gif https://abload.de/img/giggsv8k9o.gif https://abload.de/img/spahic2zwjt5.gif
pa to je messi milion puta uradio https://www.youtube.com/watch?v=W40sCCdij2o
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jednom majstor uvijek majstor