Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo,ti si najbolji !
ronaldinho zna znanje
Ronaldinho je najbolji, samo nije ozbiljno to shvatio na vrijeme. Čarobnjak sa loptom...
i ti ga pretjera sad materemi ronaldinjo
Legenda. ......Reko
Penaldo*
LEGENDA
Ronaldo je po meni i fizicki i tehnicki jaci od Messija. Ove Godine sigurno pripada njemu Zlatna Lopta. Razvalio je sve. Budite iskreni! Messi je nosonja mali sto brise bale, a i ruzan je. Ronaldo nije samo sto je dobar Fudbaler nego je Maneken i za Ronaldinha Okatog i Zubatog, i za malog balavog Messija.
ronaldinho je kralj za messija i ronalda...
Dobar je igrac bio i ostao, al nikad nije bio narocito inteligentan. I ova izjava to dokazuje.
svi prcaju plačku hahh
Poserem se vise u mesija
ovi brazilci seru svi redom,poceo pele sad i ovaj...
Mozemo ga voljeti ili mrziti iz vise navrata al je ibrakadabra stroj za njih
Mesi je sigurno talentovaniji od Ronalda , ali da je bolji to ne moze niko sa sigurnošću da kaze , mozda Mesi ima samo bolje saigrače iza sebe , i na kraju krajeva Mesi zadnje, skoro dvije sezone igra kao prvi napadač u Barseloni , dok Ronaldo od kad znam za njeg igra krilo , i sad poredit ih na taj način na koji ih porede mnogi je nezahvalno , ali dobro barem vi novinarČIĆI imate o cemu svaki dan da pisete :) .
Ronaldinho igra u Atletico Mineira a C.R u Real Madridu, jesi Ronaldinho bio dobar ali nisi ni jednom do koljena sad ;) ljubomoran si ti na obojcu haha
On je svoje davno odradio. sada samo sprema ušteđevinu
cuj ronaldinha nema medju 10 najboljih.Covjek osvajao zlatnu loptu,svjetsko prvenstvo,ligu prvaka,spansku ligu prekucao u vrijeme zidana,ronalda(pravog),messija ucio kako se igra fudbal.Jedini igrac Barcelone kojem je i santiago bernabeu aplaudirao.Ronaldo ove godine stvarno jeste bolji od messija za klasu ali u globalu u zadnje 4 godine messi je bolji.