Siniša Mihajlović
0
"Romini navijači su rasisti"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam ko si, prukužen si, gotov si !!!AQWYT
ha jeeeb pa taj isti S mIhajlovic se morao javno pred kamerama izvinjavati kad je u Ligi sampiona nazvao Patrika Vijeru \"nig***om\", pa je taj isti S M platio da se napravi transparent u cast Arkana...pa jeeeeb ako iko treba da cuti o rasizmu pa to je zasigurno ON!
istina, srbi su u realnosti poznati kao cigani na zapadu, bosanci nisu, zato svaki srbin kaze da je bosanac...
a sta su navijaci lacija nego rasisti
OPET SE RAZGROKTALA POTURICKA BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA SRED CABE NA RAZMAZAN I OTAREM PAKSU OD MEZARJA NA KOVACIMA! SJEME VAM YEBEM BALIYSKO TERORISTICKO RETARDIRANO!
nisu ni Talijani toliko glupi ko sto sam mislio
psovao mu jeste, dok je zlatan igrao u juventusu, pa ga je opalio glavom i dobio par utakmica kazne...
I bas Sinisa da kaze da je neko Rasist. Ali ovo je tacno da u Evropi Srbima smatraju Ciganima. To i jesu pitajte samo njihovu bracu Rumunce.
Psovao mu majku balijsku, a ovaj mu bio pocasni gost na svadbi u Novom Sadu.
Smijesno je kad tako nesto govori bivsi igrac Lazija... A on kao veliki nacionalista ne bi trebao ni sa rasizmom da ima previse problema. Sve je to u pet deka.
Niko od njega nije bolje izvodio slobodne udarce, pa vi pričajte šta goćete. Jednom mu je Kan odbranio udarac čovjek otresa rukama koliko je bio jak udarac.
Samo tako, idemo, zivela domacina.
Pa moj Mihajlovicu pa sta su Srbi drugo nego C.....
ovo je neka greska... pa valja romi tj. cigani navijaju za romu, ne kontam???
Mi smo cigani, najjaci smo najjaci!!!