Legendarni Brazilac
0
Romario: Bio sam bolji od Maradone
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ista gadnije od Maradoninig gola rukom, jos se on hvali i ponosi tim golom, primitivni seljak !
Svi mi znamo ko je bio MARADONA,,bio je narkoman
I u pravu je, a sem Romaria bolji od Maradone jos su i Zidane, Ronaldo (onaj pravi, ne ovaj sto sad igra) i Del Piero.
iskereno ja ne znam kako je igrao taj maradona, a pogotovo pele. najbolji igrac kojeg ja pamtim je ronaldo l.n., zidane, ronaldinho i messi. znam da je peleu zabiti gol bilo 10000 puta lakse nego danas i da bi u takvim uslovima messi, ronldo l.n i jos neki napadaci zabijali po 10 golova jer tada se nije igrala odbrana nisu postojalae raznorazne taktike i svi su igrali i napad i odbranu. ali nije mi jasno kako neko moze stavljati maradonu medju najvece sportiste (nogometase) ikad. jer on je zavrsio karijeru kao narkoman. diskvalifikovan sa sp zbog konzumiranja kokaina i neko tog igraca smatra sportistom. on prvo ne smije zbog tog se svrstavati u velikane sporta.
da mi je samo vidjeti pelea i maradonu protiv danasnjih sjekaca/mesara u odbrani
In 2005, at nearly 40 years of age, Romário scored 22 goals in the Brazilian Championship, making him the league\'s top goalscorer. Znate zasto to Maradona nije mogao. Jer se drogirao. Jel mu ko kriv sto nije htio da prestigne Pelea koji je 20 godina zivjeo za fudbal. Sve je to prica da je mogao. Ali na kraju krajeva je sam izabrao drogu.
ZINEDIN ZIDAN ZIZU,BLAŠ SLIŠKOVIĆ BAKA,ROBERT PROSINEČKI ŽUTI,DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI. ovim redom kako su poredani,poslije tita na ovamo. a ako ga zdravlje posluži još koju godinu onda od Krista na ovamo MESI.
e.ako tako stvarno mislis onda si lud
mangupe, moja legenda je u Juventusu, to je Del Piero a cinjenica da i corav je mogao vidjeti sta je i ko je Ronaldinho je druga stvar to sto je njemu nocni zivot sj3b40 karijeru ne moze opovrgnuti sta je sve uradio u svijetu nogometa, tako da ne dipr m4t3r ti lupas ko maksim po diviziji ps: Roni je pozvan za reprezentaciju opet, zbog svojih fenomenalnih igri u Flamengu, vidjet ces ga u zutom dresu kad dodju kvalifikacije
A jarane ja ovih fudbalera, pa ima li ijedan da nije bolji od Maradone, svako malo neko se javi i kaže ovu nebulozu :D
Ja na pomen o fudbalskom klubu sarajevo/torpedo dobijem snazan napad proljeva, ne znam zasto
jesam, kondukter sam, a ti poruci mami da mi vrati kusur od juce
maradona drogeras
Sto se ovi svrsioci na realcic mali javljaju. Ko Mudinju, cika-Mesi im trn u oku. Pardon, doktor prim. fudbalskih/nogometnih nauka Mesi
Romario, Romario ti si brat nase krvi, napravit ce mo stadion da budemo prvi :))
Za ovog konduktera koji priača o velikom klubu. Prvo vjerujem da si ustao na noge kada si spomenuo FKS. A sad o prvenstvu BiH. To je naravno nereguralno ćim FKS ne može da ga osvoji, a ne može jer igra pošteno. Komitet za NEnormalizaciju se također pridružio isfrustriranim primitivcima i podržava odluke na štetu FKS. Pa vidite samo poništena 2 gola u Trebinju, 1 na Koševu, kazne našim igračima, odluke o prekinutim utakmicama.....Vama Komitet donese 4 boda (Zrinjski i Borac), a nama oduzmu 6. To je prava istina, ali će te nepravde samo nas ojačati. Pravda je spora ali dostižna!
niko nije bolji od Diega