Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ce da bude mnogo lep za nas rome
jel samo meni stadion nalikuje na pi_cku ?
Kako znas da ljepsi? Ova slika nije buduci stadion Rome. Ljudi ne znaju tacno kapacitet stadiona, a kamoli kako ce izgledati. Bice prazan kao i uvijek, osim kada gostuju giganti poput Juventusa i Milana.
Prvi "go"??? E moj Klixu...
merda roma,forza lazio!
Ovo isto p.i.z.d.a,još kad kiša padne pa ovlaži...
Važno da je veći i ljepši od juventusovog.
@Vista dobro zapažanje...! Simbolika oka je neizbježna u svemu kad su u pitanju hrišćani koji se deklarišu kao katolici i protestanti.... SAMO JEDNO SU ŽELJE A DRUGO MOGUĆNOSTI...! Dok je IBR-ova tipa SS-18 ( Satana ) ,kako ih zovu NATO-vci, oko još uvijek neće moći imati pogled na cijelu zemaljsku kuglu... Nekako im ovi IBR-ovi prave gustu maglu u pojedinim djelovima planete...
Zamalo ko Juve
Masonsko jedno oko.
Sarajevo dobija novi stadion 2026 god. PONOS !
Naravno, simbolika oka je neizbježna. Još malo pa će ga u WC šolje postavljat.
Uskoro ili ti ga za 4 godine.....