Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J E B E M L I V A M M A J K U izdajnicku!!!! Kad Srbija izgubi blokiraju se komentari, a kad pobijedi i to Tursku, pusti se da se komentarise!!! Pa ko radi na ovom portalu??? PS J E B E M L I V A M M A J K U!!!!!!!!!!!!!! i jos nesto J E B E M L I V A M M A J K U!!!!!
dugoročna zamjena za Tottija
Ne mere to valjat cim je Bosnjo u ekipi.
pitaj seku jesam li i gdje sam najgaraviji,zna k-u-r-v-a,vjeruj mi,iz prve ruke
turci i srbi braca zauvjek
goal.com natakarim ti staru na cundaru onako sportski !!!!!
mali je odigrao super kakva je tekma bila dosadna djelio je lopte na visokom nivou ali nisu zanli napadaci da ustopaju hhhhhh zao mi je sto mu onaj odbranu onu bombu!!!!! bravo mali princu samo nastavi tako!!!!!! onaj toti je pravi seljak samo zna osutat nije pjanicu dao ni jedan slobodnjak da suta niti korner svi njega moraju cekati da on dotrci i da izvede!!!!!!
http://www.goal.com/de/match/63863/as-rom-vs-cagliari/report po ovom \"goal-u\" je Miralem I G R A C U T A K M I C E
Miralem je tehnicar al je previse mekan i ne krece se puno tako mlada treba da gine na terenu i u novom klubu sad ima sansu dok je u Romi da to dokaze al je lijen ili je takav tip ne zrtvuje se puno zato i nece biti velik nego samo ono dobar...
Pa ja mozda i jesam turcin 50% i ne smeta mi, al\' za tebe sam skiguran da si turcin 100% i tebi to abnormalno smeta. Jesi garav ko turcin haj\' priznaj?
ćuti i p-u-š-i,turčine
Miralem Pjanic 4.5 Had a poor game littered with misplaced passes, bad decisions and even worse shots on goal, as Roma toiled to break down Cagliari. evo,za ovog sto kaze da je bio igrac utakmice,mitomani poturski
Eh cuj NEBRZI I MNOGOBRZI :D koju si ti skolu zavrsio aj iskreno? maj.mune
je roma bila ekipa...
jao juventusa što raskova parmu ko šupu!drago mi je to zbog serie a koju mnogi osporavaju kvalitetom a po mom skromnom mišljenju ona je treča poslije engleza i švaba! englezi,švabe,talijani,španci,rusi,francuzi
Gledao sam tekme. Nije bas nesto pokazo Pjanic, dobro jeste prva utakmica, jos nije nikad igro sa ovom ekipom itd. Ali treba vise pokazat, on odma kad dobije loptu dodaje. Totti ima fini godina ali covjek se bori kao tenk. Dobro je da je otiso u ovu ligu italijansku, jeli ovdje se igra nebrzi nogomet. Nebrzi nogomet neznaci da je slabiji od brzog nogometa.