Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovaj BH Tube je toliki smor otkad je prešao na ovaj novi sajt i s ovim reklamama uguži... Uzimajte videa s nekih drugih kanala i stranica.
Meša zovi Florenzija, takav nam igrač fali...
Igraj 10% u repki ono sto igras u romi i svakog cemo dobiti, jos nisi prebacio zivi zid za bih
JA nekad ne mogu da vjerujem da je ovo onaj isti igrac koji igra i za nasu reprezentaciju.
On definitivno ima problem u igri za reprezentaciju.
Tako to rade majstori,pogodi,asistira i izadje Da se cuva i malo vise odmori za sledeci mec Bravo Mire
E da hoče i za repku pa pola ko za romu...
Samo polako ima vremena " na evropskom prvenstvu
šteta pa se ne trudi za reprezentaciju kao za svoj team
kome bolan kome ?
pa našem pjanicu. imam osjećaj ,mada nisam neki veliki fan fudbala. Al et kad ga god vidim da igra za repku nesta teško gleda kao da nema energije, ili volje. pa sam oduvijek pitao zašto je to on toliko pohvaljen kao igrač bez kojeg reprezentacija ne može.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njegove lopte imaju oči
Imaju oci u Romi, U reprezentaciji lik igra ispodprosjecno.
Lajosh@ Karakteristike i nacin igre nikako se ne mogu porediti kada se radi o klubovima i repkama a pogotovo AS Roma i BiH.Sto je veci nivo organizirane igre to jeste strategije sve je teže igracu igrati na "nepodešenom" terenu kod drugog trenera.Bazdarevic i Garcia su totalno razliciti sto se tice IGRE a i ne raspolazu istim sredstvima i zbog toga ne samo Pjanic nego i mnogi drugi nece nikad moci igrati sasvim istu igru u klubu i repki.Zakljucak: od malena volim Hlooptuuuu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)