Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko željo dobija EURA I KAD SE DODA OVO IZ EURO LIGE + 100.000 EURA KVESIC + TV PRAVA + BAJIC 500.000EURA (poslije Standarda) + OD SEHICA PARE (do kraja septembra) + (moguc play off) nadam se da ce ŽELJO ISKORISTITI TAJ NOVAC I NAPOKON NAPRAVITI GRBAVICU (ako nista jednu tribinu) + VOLIM TE ŽELJO!!!!! (I AKO NEMAM FENINGA OD TOGA HAHAHAHA)
Kakav stadion kakvi bakrači to je glupost. To se nađe fino neki sponzor po kojem će se stadion zvati ne mora biti Emirates Stadium al slično. A za ove pare se kupuje neka dva-tri dobra igrača i dobre premije se podijele ostaku tima.
Mislim taj sponzor da napravi jednu tribinu Grbavice
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Realno ne kontam nekoga iz BiH koji ima nešto protiv Džeke. Stvarno momak je od igranja "lopte" mahalskog tipa doguro do naslovnica svih jačih evropskih novina. I preko Džeke u Evropi gledaju kakvi su Bosanci i Hercegovci, izgled, građa ponašanje. Jer šta dijete od 7-8 godina zna o nekoj naciji, nego sa fudbalskih utakcima, neće sa dnevnika ili filmova sazanat o nama i takav stekne dojam o svim ljudima iz te države.
Napokon da procitam jedan pametan komentar na ovom Klix-u
Jos manje kontam nekoga iz Bosne I Hercegovine ko ima nesto protiv vlastite domovine - njegove, njegovih djedova, i djedova njegovih djedova. A takvih ima. Dosta.
Sad ce svi kod nas navijat za Romu...bLjuv
Znaci Roma odlucila da osvoji prvenstvo. Dovedes Dzeku i eto titule.
ode amra na kanal u rímu hi hi
dignut ce mu taliani amru ha nogom zakoraci u italiju ha ha ha
biće za jos jedne vile...
Dzeko vrati mi pare! Ja kupih tvoj dres prije dvije sedmice, snizen sa 125 KM na 80 KM.
Ovo je gore od Santa Barbare!
kakav duet ilari blasi-amra silajđić
željo klošarsko -seljački klub napravljen za papčiće,kapiten ekipe im ode za 100 milja eura i oni se busaju u prsa,pa jedan split proda roga dinamu za 5 miliona eura,sarajevo cimirota za milion i opet pljuju po džeki ti isti navijači koje on ,ponavljam on održava u životu
Ovo je prava liga za njega, ne znam za platu ali vjerujem u njega da ce odlicno igrati! Sretno majstore!
boze hvala ti sto se ovo zavrsilo, pune 2 godine razni novinarcici i niskotirazni listovi, i portali su nas ugusili edinovim odlaskom iz citya...
Dzeko trazi da u milanovom dresu nastupa u seriji A :))
Mor bit mor ne bit.????prosto receno.
Potpisuj Džeko više, ubiše više s tvojim seljakenjem..te tamo će te vamo će .... Bićeš ubica u Italiji... sretno...i fala na procentu za FKŽ