Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako, bolan, nije mlad, tek mu je 23. I nema curu. I jako je normalan i prizeman. I bliže je Italiji nego i jednoj drugoj zemlji.
Ma sta vi znate koliko vrijedi Dzeko, ko ste vi da odredujete cijenu?!
jel ima dzeko curu? :)
ljudi, morate shvatit da je dzeko proradio za vrijeme krize i nikad nece dobit onoliko koliko uistinu vrijedi, a osim toga nije vise ni tako mlad.
najbolji b mu izbor bio Arsenal, ali on se tu ne pita... bit će to ko najviše para ponudi. u man utd ne bi trebao ići jer bi bio kao Tevez (koji ide na kraju sezone), samo na klupi bi sjedio. mada ako Wolfsburg izbori Ligu prvaka, nema šanse da ga puste ni za kakve pare..
Džeko vrijedi duplo više!!!
ko je roma za dzeku? pi_z_da im materina zabarska!!
Bez obzira na veliki kvalitet Dzeke i da se nema sta porediti s Arnautovicem, jer se ne radi o istoj generaciji kao prvo, ovaj mali Marko je mozda anoniman, ali je vrlo dobar igrac, dosta slican Dzekinom profilu. Gledao sam ga u kupu Uefa, Twente - Marseille, mali rastura sve zivo.
He, he, he! Kakav bolan srpskog porijekla?! Sto bi nas Ciro reko: \"Svi najbolji igrači na svijetu su Bosanci\" ;) CITIRAMO: \"Marko Arnautović (born April 19, 1989 in Floridsdorf, Vienna) is a Bosnian descended Austrian footballer who plays for FC Twente.\" Dakle - BOSANAC!!! ;)
A VALA BAŠ, NAŠLI POREDIT DŽEKU I TOG NEKOG ANONIMUSA ARNAUTOVIĆA!!! PA FIFA.COM PIŠE NA SVE STRANE O NAŠEM VELEMAJSTORU DŽEKI, A O TOM AUSTRIJANCU BOSANSKOG PORIJEKLA NIKO I NE PIŠE, NIT GA KO MJERODAVAN SPOMINJE!!! ARNAUTOVIĆ = ZAPREŽNA KOLA!!! DŽEKO = AVION!!! ;-) :-D ;-)
dekozasluzuje bolji klub
PORDJENJE DEFINITVNO NEMA SMISLA,ne zasluzuje da se ikako prica o ovome
Dzeko - cijena je 25.000.000 EUR ko voli nek izvoli ko ima nek plati Cuj taj neki Arnautovic 10-12mil A MANUtd nudi 12mil za Dzeku - fakat smijesno Tvente i VW nidje veze
HOCE UZECE OVOG TURCINA ARNAUTOVICA (DOK SU SRBI CETOVALI PO SUMAMA SRBKINJE SU SIRILE NOGE TURSKIM VOJNICIMA) BOSANAC DZEKO IDE U MILAN
Marko je bosanskog porijekla.