Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mueller brate, kakav Messi. Nema ga cijelu utakmicu, zasja na 5 minuta i to je to. Ogavan nogomet igraju i Brazilci i Argentinci. Neatraktivan i dosadan. Njemačka zaslužuje da odnese sve što može, pa i ovu kopačku.
Thomas Müller!!!!!!!
A dje je ronaldo da dobije zlatnu frizuru, poste se sa loptom nije sastavio. Njegova statistikaza ovo S. prvenstvo izgleda ovako; 4 frizure i jedan kontakt sa loptom.
Dat ce Robben 4 gola
Finale ce odlučiti ko ce uzeti, svaka cast rodriguezu ali mislim da je ova nagrada za messija ili mullera
Znaci ovo je nagrada za najboljeg strijelca, tako da Muller mora dati 2, a Messi 3 da bi je osvojili. Ako budu imali isto James uzima jer ima vise asistencija. Nije bitno ko je zasluzio, nego ko je dao najvise golova.
@OvoOno Pogledaj malo ko ima vise asistencija pa odna pisi. http://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/goal-scored.html Muller ako zabije jedan uzet ce tu titulu, dok je za Messija jako tesko to.
Nema Mandza na ovoj listi, cudno....
.......pogldaj malo bolje...........tu je iznad džeke i ibiševića..........
conte 02..... bojim se da te nista nisam pitao
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sredi ce to Muller! naslov i kopacka zajedno!!
Muller za razliku od Messija trči cijelu utakmicu i koliko toliko se trudi.Messi je Messi ima svoje kvalitete ali...
Commi ne mislim uopšte tako,Muller se iskazao,5 golova i par asistencija od 56 posljednjih golova Njemačke Muller je učestvovao u 23 akcije, 13 golova i 10 asistencija ,plus ima i druge kvalitete...