Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se sjecate sezone kada je isti ovaj Arsenal,sa vjerovatno i boljim igracima nego sada,bjezao Manchesteru 19 bodova na boxing day??? Jel se sjecate kada ih je Manchester Utd tada pretekao vec u aprilu ??? LJUDI NE LUPAJTE ARSENAL NE MOZE OSVOJITI ENGLESKU PREMIER LIGU JER NEMA DOVOLJNO IGRACA NA RASPOLOAGANJU! A kako je opste poznato pitanje je kada ce se Ramsey,Oezil povrijediti ...sjeti te se RvP :)! Pozdrav misevi YNWA !!!!
Cuj predmet sprdnje - svi mu u ledja gledate. Kupit ce njega Proffesor za 50 miliona iduce ljeto, kada Liverpool ponovo ostane bez lige prvaka.
Vrijedi tacno -7 bodova koliko ste iznad buduceg prvaka Engleske .
ispod, pardon :)
ta funta vise je znacila da se igrac mora upoznati sa cinjenicom da je klub primio poruku :) nije to arsene tek tako odradio ;)
jos da nije kanibal....
Otac fudbala..
Eh da je dosao u Arsenal kada je trebao, pa kakva bi to ekipa bila jbt zivot! Go GUNNERS Go!
Str33tFight3r !!!