Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ako vrijedi 100 onda Husejinovic kosta 300 miliona. Fol De Rosi ovo ono...taraba obicna.
Neda* a ne NE DA . lol pravopisa.
Hoce li ovaj Shity ikad kupit igraca za 2 3 mil pa da mu poraste vrijednost? A ni ovih 27 mil ne odgovara jer tesko je naci igraca koji voli klub za koji igra. Hypia igrao u Liverpulu i ostao legenda i uvijek ce biti postovan i voljen. To se cijeni a ne koliko novca imas!!!! Nedaj Daggera ovim plastikanerima. Dobicu infarkt poslije Torresa!!!
www.4fudbal.com golovi odmah po zavrsetku utakmice, rezultati, uzvio prenos i jos mnogo toga... pratite nas i na fb www.facebook.com/4fudbal.com
calo pronadji drugi sport da komentarises u fudbal se ocigledno ne razumijes
e ovo je sada preseravanja i obicno napuhavanje cijene city-u, igrac vrijedi u vrh glave 7-8 mil funti
Nas DAGGER YNWA :)