Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista situacija ce biti i sa Neymar-om..vanserijski talenat u Brazilu,a kad dodjes u Evropu onda tek pokazes kakav si igrac..
Jos uvijek transfer nije gotov, Gallaini zeli izvuci max para
silvio je u krizi,mislim da ce se rijesiti robinja,pata,el saravija,boatenga,emanuelsona. da bi zaradio koju lovu trenutno mu milan nije prioritet mora vratiti dug kluba a i nije budala da placa toliko milijuna za nefikasne igrace, .sad mi nije jasno zasto se rijesio onih stari fudbalera jednostavno je trebao smanjiti plate i ljudi bi ostali.
Neymar dolazi u Barcelonu...našalost...to je sve dogovoreno... :S
Već je prešao u flamengo, malo kasnite
zato Neymar nikad nece doci u Evropu...zna da bi bio kanta ovamo...eto zivi bili sretni i zdravi pa vidjeli...
ne znam je li gori igrac igrao za milan ikada. krkic je bolji puno od njega, i opet onaj glupi trener forsirao robinja. ovo je samo jos jedan propali talenat iz brazila, nema snage i ne moze nigdje nista. bas kao sto ce biti i sa neymarom