Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju mu još Suarez, Falcao, Ibrahimović, Van Persie, i još poneki napadač, pa da može provoditi taktičke zamisli. Koji krelac ovaj Mancini, majko moja, ne znam koliko ima kredita kod Arapa, ali neće ovo još dugo ovako.
Svaka rijec o Manchiniu je suvisna, taj covjek nije vrijedan da bude tema nekog razgovora. Kupuje kupuje kupuje i samo kupuje, ljudi umjesto da igraju negdje, da rade ono sto vole i sto hoce, oni sjede na klupi radi nekog njegovog izivljavanja zato sto ima Sheika pored sebe koji mu samo salje novce i ovce. Isto kao sto je Zvijezda i Partizan radila u EX Yugoslaviji, pa su oni bili najcesci prvaci.
Ovaj mancini ne zna sta ce od sebe
Manciniju prvo treba kvalitetan mozak....jer ovaj mu bas i ne funkcionise najbolje....
u stvari da je pametan, doveo bi osmana kao backup silvi, a rijesio se nasrija.
e pa vidjet emo hoce li svi biti fini kao Dijamant i pomiriti se sa klupom, i opet zabijati. Tevez kako ga mijenja u 10 utakmica 1 gol, ni Kun nece pristati na klupu, a Dijamanta ce normlan klub kupitii. Ova trojica i jesu jedan za drugog sebicni, dribleri, Manciniju i ne trebaju drugi igraci na terenu kad ssu ova trijica tu
nigdje veze. manciniju ne treba napadac. njemu treba kvalitetan gradilac igre u veznom redu. neko bolji od silve. nasri je kriza zesca.
Dijamant vise nece biti zlatna rezerva nego zlatna stolica na tribinama
Ko ce onda praviti dijamantu drustvo na klupi Suarez, Kun ili Tevez. Mancini stvarno nije normalan, Džeko bjezi ziv bio