Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti Englezi iako su izmislili fudbal stvarno pojma nemaju.
Baš sam razmišljao koji bi to bio idealan trener,po ćeifu Englezima,koji bi mogao nastaviti tradiciju postizanja velikih rezultata.I zaključio sam da bi ,bez sumnje,Rafa Benitez ili Mancini bili idealan izbor,i dostojni nasljednici Hodgsona. I,evo potvrde.Svaka čast Englezima,imaju svoj pravac i ne odustaju od njega. Natječaj se,komotno,može zvati i "Traži se najgori"
Kad ih Capello nije uspio prodrmati nece ni on.Najbogatiji savez na svijetu je mogao kupiti i veceg strucnjaka.
Ovo bi bilo dobro samo da ode iz Intera
sad su tek propali ako ovog imenuju...
Pa ti Englezi baš ne znaju dovest' kako treba selektora, a svaki put najavljuju pohod na trofej....
ovdje je bas nije stvar u novcu nego u pameti
Ovi Englezi k'o da namjerno zele unistiti vlastitu reprezentaciju,prvo onaj penzioner pa ovaj.
Dje ćete njega, gori je od papeta
Lik radi u vrhunskim klubovima a preloš trener. Samo ne znam na konto kakvih uspjeha dobija poslove 😱
Pa to ti kazes da je prelos trener jer kloca nije forsirao. Sad se tek vidi da je covjek bio u pravu.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)