Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robija za treneraaa
Kako da ne al zmajevima treba zmaj na klupu a ne magarac
http://youtu.be/AREVLRSL_rQ
Imamo ekipu ; ali selektora treba izbaciti da mu se ni za trag ne zna !!!
Znamo jarane, al ga ti selektor neces biti
Hoćemo tebe za selektora
Darko Smoljan ,vlasnik agencije Germania tvrdi da Sead Susic vec 2 god. nije nikome menadzer.Jedini igraci koje ta agencija zastupa u repki BIH su Zahirovic i Hadzic. Ta prica o bratu Seadu definitivno otpada.Treba ga kritikovati za realne stvari i greske, ali balkanska suplja prica i lazi...dajte to smo prerasli.(valjda?) Kad otkrijem da neko lazima pokusava nesto postici , bez obzira koliko plemenit razlog, jednostavno mrzim ljude koji plasiraju lazi i koriste se njima.Bio sam protiv Papeta,sad vidim da je u pitanju nesto drugo...Sve me podsjeca na hajku i rat protiv Iraka na osnovu izmisljotina.Tako se i protiv Papeta digla hajka jos prije SP,Nigerije i Kipra za koju sad vidim da je nastala na osnovu lazi.
Džaba pričaš, baliji bi i ovaj prodani ujo bio draži od nekog Safeta.
E nisam odavno bolji komentar o Papetu pročitao. Iako već odranije sam čuo za to da Sead nema agenciju prvi put da neko u komentaru to izjavi. Ali nama je izgleda bolji Ćiro koji psuje kao kočijaš iako nas nije nigdje odveo i slični njemu nego pape koji je predvodio ekipu koja se plasirala u Brazil poslije 20 godina čekanja da zaogramo na nekom velikom takmičenju.
Robert Ko-Da-Me-Izbacila-Poplava Prosinečki
Je je imaju, dok dremaju.
Halo Prosinecki, jesu to tebe s' abdesta pokupili?
"Praznik u sarajevu" ?
http://youtu.be/5nhwgS2giyA Prosinečki,pogledaj video i nasmiješi se,šta si se namrgodio :D
Ljudi, vi morate shvatiti, da nasa Reprezentacija ima igrace, koji bi iz njihovog iskustva prenijeli njihovo znanje na teren i bilo bi vise rezultata nego danas. Safet Susic koliko sam vidio na svim video snimcima samo seta ko kakva nane sa rukama na ledjima i nesto cavrlja iz staba mijesanih brakova gdje niko ne slavi Bajram a nemaju pojma ni sta su.
...a slavlenje bajrama je referenca u fudbalu?
Kakis malkice ...prosaraj
Ljudi ne sekirajte se, imamo Avdiju!
I cobana za selektora....
Šuškavac je uništio medjuljudske odnose u repki.Ne znam za taktiku nisam stručan al otkako je on vazda neke afere.Odlazi teletino .