Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas interesuje Vaha i njega hocemo za selektora!
Ja sam za Magata, govori u svoje ime !
Ne trazimo puno,samo nek nam trener bude dobar i sto je jos vaznije nek bude musliman. E moji bosnjaci..
azerbejdzan ce mu vise dati para nego mi..tako bolje za njeg,a vala i za nas,mislim da ne bi imo podrsku raje jer svi ocekujemo,pogledamo,odbrojavamo 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 VAHAAAAA !!!
TOOOOOOOOOOO JESSSSSSSSSSSS HVALAAAAA ALLAHUUU DZELESANUHUU STOOO ROBERRTTT PROSINECKIIII NECEEE VODITIII REPREZENTACIJUUU BOSNEEE I HERCEGOVINEEEEEEEE
haj sreca, jedan manje
hvala k urcu da se više ne piše o zvezdinom četniku
dobro je da se nije obucavao za trenera na nasoj reprezentaciji ne treba nam jos jedan safet u svakom slucaju nek mu je sa srecom sa azerbeidzanom
Sigurno mu je Ćiro sredio ovo za Azerbejdžan :3
Jedan amater manje za "našu" klupu...idemo dalje...
pade mi kamen sa srca
Sretno u daljnjem radu ! A mi sada idemo na preostale selektore !
vahu zaboravite, on dolazi u maksimir.
ma taj sukob je medijska prevara. vaha i mamici su uvijek bili, a i sada, u odlicnim odnosima . mozda mu je maminjo opsov'o majku tu i tamo, ali takav je on, nije to nista strasno kao sto neki tvrde. stvara se europski dinamo, jos samo kvalitetan trener fali, a vaha je taj.
eto ko je bio jedan od potencijalnih kandidata za selektora bih, neko kome je klupa azerbejdžana vrh. komplet savez treba raspustiti.
ma ovog nije trebalo dovest ni kad bi se nudio dzaba da radi a kamo li još neko da ga plati. njegov trenutni angažman dovoljno govori o njemu kao selektoru.
pa to je smiješna cifra, nemaš ti pojma o ovom sportu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko te jebe uopšte nisi bitan.
Hehehe,izdajice jedna.Em si Papeta zeznuo em si nas slagao.A Pape nam danima pričao da ga želi Azerbejdžan.A znamo svi da nevaljate ni jedan ni drugi.Kuku braćo Azerbejdžanci...šta mislite da Papeta uzmete za pomoćnika,e tu bi vam bio kraj.