Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)//
A čuj ove Srbnje kako s mješaju u BiH i Hrvatski odlazak u Brazil....tačno istina,kada si jadan i ponižen vrijeđaj druge..
Ja vjerujem da ce nasi najveci problem imati sa temperaturom. Tamo su 20°c kao ovde 30°c
BiH i Hrvatska igraju sa srcem i pokazat ćemo svijetu da na Balkanu igramo najblji nogomet i poderemo sve u regiji i u Brazilu.
A nije ni rep. hercegovina kamenjaru.
Lud si ko struja, Tita mi malenog. Star konj a još nisi naučio pisati. Hajde što ne znaš pisati nego si glup ko k...c od ovce. U stvari, zato što si glup ko k...c od ovce, zato nisi ni mogao naučiti pisati :) hahahahaha Kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
alo prosinecki
bjezi hebo te mundijal u ovim danima. koga boli uho za tim
bas jarane briga nas za susica i nase a ne jos za ustase
briga nas za ovog pedera i za njegovu rvatsku dok narod nema sta da jede i gdje da spava