Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ako htjednu dodavati! Nigdje nece biti kao u borussiji, Mandzukic se uvijek morao boriti da dodje do lopte dok su riberi i roben bili dosta egositicni kad je dodavanje bilo prema napadacu, sto dobije iz sredine i iz kornera to ce biti po strani od robena i riberija malo teze
pep opet kombinira..isti je nick prascaton :D hahaha uglavnom, nadam se da nece fakat igrati sa trojicom nazad i sestoricom u sredini..i da ce ostaviti 4-1-4-1. a lewa je strasno pojacanje..i mislim da mu nece trebati puno da se uklopi.
"Lewi i Götzeu želim sve najbolje, ali mene Bayern neće nikada dobiti. Nije sve u novcu", rekao je Reus.
Naravno, Bayern ga nikada nije zelio.
E moj Gvardiola u koja ti govna ode...
jel te ko šta pito swageru
Vrhunski napadac u vrhunskoj ekipi, fantasticna kombinacija!!!
napokon bayern ima vrhunskog igraca koji zna sa loptom.
trener će nas s***, džabe nam sve eh da je General koju godinu mlađi pa da sjedne na svoju klupu
ma ne sikiram se ja. to su njemci samo neka ne rotira ko prosle godine previse i bit ce dobro da nije to radio plasirali bi se u finale ili bi barem na ljepsi nacin ispali od reala ali dobro.