Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro sa vrijedjanjem, nema potrebe.....nije ti on brat, a i ja ne govorim da je levat, ali ako si dobar onda si dobar, bez obzira ko je pored tebe...nije Forlan igrac prvenstva zato sto je bio okruzen igracinama....
Dobio 4.9% iako igra u ekipi koja je zavrsila na osmom mjestu papcino jedna. Da je Dzeko igro u Bayernu bila bi sasvim druga prica. Ova dvojica ispred njega igraju za prvake sto imaju pun k*rac kvalitetnih igraca i jedni druge bolje cine.
samo 4.9%, vi pricate da je on najbolji, eto sta fudbaleri u Njemackoj misle,