Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka i robben odigra nesto.... ima on sut za finale lige prvaka...
Robbena ne kontam nikako, pa Muller je trenutno u zivotnoj formi i za klasu bolji od njega a on bi kao igrao,,,,,
Ako vako nastavi klupa mu ne gine. Osim toga ne kontam kako lik uopste moze zamisliti da je trenutno boli od Mullera. Lik dao 13 golova i bar toliko asistencija. Karte mi govore da uskoro dolazi noga po Robbena. Nek ide u PSV ili gdje vec kad starim nizoozemskim igracima prodje zenit karijere.
suti Robben. kako Gomez suti. dobit cete i vi priliku. treba da budes sretan sto ekipi ide dobro bez obzira ko igra. zar je vazno koji su igraci na terenu kada se pobjedjuje?