Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno je reći:Bavarski gigant.real ćao ćao,lošiji ste bili
ovo sinoć je dokaz da se ne treba naslađivati tuđoj nesreći... ovo sam mislio na komentare realovih \"fanova\" poslije tekme barca - chelsea ;)
Ma vi ste njemacki K.u.r.c.e.v.i !!!!!!!!!!!!
Nidje veze nisam mislio na te utakmice nego na protekle 3 barcelonine utakmice.. Lafo ne navijas pa sto onda uopste komentarises .. to ste vi tzv. navijaci barcelone kada gubi vi ne navijate.. ok ;) sve smo shvatili
@M smijesnooo :D messi dao 5 u jednoj utakmici nemoj reci leverkusenu jer je leverkusen ipak jaci od apoela ili cska ne navijam ni za jedne i bmk ali nerealni ste takozvani \"navijaci reala\" btw jedan je dao iz ofsajda :) @asdf e o tome pricam komentarisete jednu pobjedu a zaboravljate da otkako je guardiole imate oko 5 bodova protiv barce dok oni imaju 20tak nerealno brate dragi i da oni ove sezone imaju jednu titulu i u igri su za jos dvije(ali eto pripisujem realu la ligu) a real je u igri za jednu titulu pa vidi cija sezona je bolja :)
samo da podsjetim navijače Farse da su njihovi glumci prije neki dan poraženi od Real 1:2 i zato ššššššššššššššššššš ....Bayernu svaka čast...
Christiano je za razliku od messia dao 2 gola.. A Lionel Gdjessi se nije ni vio tako da tisina ..
e izgleda da će se ipak igrati el clasico na PS3
sta sad Roben tolik \"kaki\".. on licno je kriv za poraz od dortmunda.. i ne samo Penal nego i prazan gol promasi sa 5 metara.. i sino cponovo... a penal je imo praaavo srece jer je casillas prstima zakacio.. ma za boocu .. ..
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
1-2 ;)
bitno je da si obuko dres 4 broja manji
pomogli su njima suci i to debelo! dva penala u prvoj utakmici nisu svirana za bayern, gol ronalda iz ofsajda, smijesan penal za real, a na drugoj strani dvije identicne situacije nisu svirane bayernu! al dzaba kad si rinaka od kluba, koliko god te sudije gurale!!!
ma drago mi je samo što su svi najavljivali u finali el clasico! pa isto ko da su sve ostale ekipe tipa vrbanjuše,pofaličkog i vratnika!Ne presuđuje uvjek jačina ekipe nego htjenje i poneka pametna zamisao trenera!
Igraci Reala kazu: \"KAD JE MESI MOGAO SINOC FULITI JEDAN PENAL, MOZEMO I MI TRI\" ...heheeehe :D
Samo za one koji ne znaju, ja sam mali debeli s.m.r.a.d volim da provociram ljude i vrijedjam ih na svim mogucim osnovama. Mrzim citav svijet a posebno svoje ogledalo gad se podjekad ogledam o njeg. Volim da lajkam svoje komentar, mmmm sta jos rec.r Sem da ga volim s g.u.z.a i da ga volim pofanfat. Pa ovom prilikom apelujem na banjalcane da me kontaktiraju. Ja da ne zaboravim mrzim smrdiolu jer je otjerao etoa najboljeg strijelca kluba. to toliko P:S iskompleksiran jesam, b.a.l.a.v.ac jesam, d.e.b.i.l jesam al se tjesim jer sam r.u.z.an pusicaaa
ovaj put realu nisu pomogli ni suci za razliku od primere :) pravda je pobjedila !