Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A duša :(
Ovo je malo pretjerano, malac je plak'o zbog galame i svega drugog..........u ovim godinama, ovo dijete veze nema ko je igr'o, i ko pobijedio......
Jebo padavicara
ko je mamu tjesio....da sam bio blize eh....
vala ružan je ,ljepši je moj meho
Koliko je djece plakalo 1995. godine, ko je mogao njih utješiti????????? Mamu vam narandžastu...
Pod hitno nam treba zabraniti da uopste pratimo gledati sport, bilo koje vrste, jer mi uvjek nadjemo razlog da upetljamo politku u sve. Sta je jedan Robben ili njegovo dijete krivo ???? Pa ljudi sta je vama vise, vidite li dalje od nosa. Ovo je vise van SVAKE pameti. Citav svijet je pasivan bio glede tog rata, znaci sad trebamo sa svima da prekinemo sve veze, Bog dao pa smo mi snazljiv narod i znamo sami sve, pa nam niko ne treba. I onda nam krivo sto nam je ovakva situacija.
Kakve veze fudbalska reprezentacija Holandije i Robbenov sin imaju veze s tim? Hajd objasni mi molim te, bojim se da ne kontam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)