Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arijen,mislim da je lijepo maštati ali ti si čovlek u godinama za to.
Pobjednik iz duela Bayern - Real je uvijek osvajao ligu prvaka. Ovo će biti utakmica za pamćenje. Bayern ima prednost domaćeg terena. Real ima strašno tehnički potkovanu ekipu. Bayern mora otvoreno igrati prvu utakmicu, vidjet ćete zašto je Real zabio preko 100 golova ove sezone. Ubitačna kontra. Ronaldo, Ozil, Di Maria, Benzema. Huh, ne bih bio u koži Bayernovih odbrambenih igrača. Nadam se utakmici s puno golova! HALA MADRID!
Gledajte kako su kasapini uvijek bili kasapini: http://www.tip.ba/2012/04/17/video-naspram-ovog-su-pepeovi-divljacki-startovi-na-messija-prava-kamilica/ a da je ovako Pepe nagazio Messija bilo bi \"y.e.b.o.t.e pa sam up\'o, pao mu ispod kopacke, dzaba dobio crveni karton\"...ako bi ga i dobio jer zna se kako se sudi Madridjanima ;)
ako bayern bude igrao bez robena moguce da uradi sta ako ova levatina bude igrala onda ce ih real pregaziti, iskreno samo vecu klocinu od robena je mario balotelli
Možete al u rcuku
hoce li bayern proci dalje zavisi najvise od njegove odbrane.ako budu grijesili kao sto u vecini utakmica rade nemaju sanse.napad ce svoje odraditi a robben ce posebno zapeti jer mu je ovo zadnja sansa da osvoji ligu prvaka.
Sta si sa ovim komentarom htio reci to samo dragi Bog zna .....:)
Neuer- Lahm, Boateng, Batstuber, Alaba- Luiz Gustavo, Schweinsteiger- Robben, Kroos, Ribery- Gomez ocekujem potom Reala !!!
E, nemožete moj Robene! U stvari kada bi mogao Swanstajger držati volan u svojim rukama i nedati ekipi puno naprijed, svima osim fanatičnog Olića kojega jedino na svijetu nije sramota po sto puta istrčati u prazno, ko pseto od igrača do igrača i da naoko od njega prave buhdalu. E sad zamislite Realove tupane - Ramosa, Pepea, Kediru kad im stalno netko diše za vrat. Ali problem je što je Shwainstager povređen a Gomez mora igrati i tu je kraj a Robenu i Riberiju nikad neznaš kad će zakazati. Bajern trenutno ima samo Mullera i Lahma kao postojane vrhunske igrače a to je za Real premalo.
Pa kad bi svi savrseno igrali svi bi osvajali ligu prvaka, a za ostala takmicenja da ne govorim ;)
i ja sanjan finale i petu titulu pa da u tu čast do Minhena od Bugojna piješačim kroz pet zemalja za osvojenih pet titula sretno Bajernu akobogda bilo
mogu savladati malu ako je savrseno iz.j.e.b.e.m
TAKO JE !
Tako je Robben, pokazi im sta je nogomet sutra !
ovaj put da ste zabili svaku drugu priliku ! i nece biti problema nikakvih.. mia san mia fcb!