Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Remember Young Lions from Eland Road??? Paul Robinson, Lucas Radebe, Ian Harte, Rio Ferdinand, Gary Kelly,Jonathan Woodgate, Olivier Dacourt, Lee Bowyer, Harry Kewell, Dominic Matteo, James Milner, Alan Smith, Mark Viduka (Manager David O\'Leary).... Jedan je, nikad zaboravljeni LEDS UTD..
Iz Reala samo Ronaldo je mozda bolji od njeg a ovo ostalo mogu mu podudlati
svaka cast, dobar si igrac ali nemoj da ti je krivo sto nisi imao mjesta u velikom Realu!
@BARCA haaha e fkt poklopi se usima...
dodao je koji je u Bayern stigao 2009. godine iz madridskog Reala.
@BARCA Procitaj text pazljivo, i vidjet ces da lupetas bezveze...
sto da pise kad vec sve znas,papane
vise ste i vi i vasi prelazi na vrh ... da hoce fudbalski klubovi propast pa igrali vi đabe.. volim fudbal ali ovo pranje love u vidu fudbalerskih placa mi previse....
Halo novinaru ka pises tekst o nekom ili necem probajda doznas sve moguce informacije o tome. Igrao je jos i za Real M. odakle je stigao u Bajern. Dajte malo profesionalizma i truda majka mu stara.
ma kakva barselona....HALA MADRID!!!!!
Safet Susic - Pape, selektor BiH