Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga Sarajevo dovest... nudio se partizanu... jest da ima 40 godina al je opet bolji od citave lige!
prije nekoliko dana se ponudio Partizanu - odbijen! volio bih da sam njega mogao gledati u dresu voljenog Kluba, ali oglasili su se da im je ipak prestar... :(
Legenda, apsolutno, ali bas zato i veliki smr.ad. Za Spahića i ostale \"Spahiće\" mi je i jasno, ali mislim da igracu s njegovim talentom ne trebaju ove stvari, pogotovo jer cesto znaju baciti sjenu na sve dobro sto je uradio. Zato mi je i Ronaldo odvratan, covjek zna sve s loptom i nije mi jasno cemu stalno glumatanje, padavicarenje i pic.kasta cvilanija.
Legenda Nije ovo bilo sportski,ali je iskoristio qurčenje protivnika. To npr Spahić zna isto dobro raditi.
Veliki igrac ali i veliki sm.r.ad http://www.youtube.com/watch?v=c17aeF7JxAg