Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
///ŽELITE ZARADITI NA KLADIONICI BEZ DOJAVA I LAŽNIH OBEĆANJA? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno). NAJBOLJI LISTIĆI na internetu, kao što smo naveli - bez dojava i lažnih obećanja! Svaki mjesec ZARAĐUJEMO između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Saznajte kako možete zarađivati na kladionici uz tim stručnjaka koji svaki mjesec ostvaruju velik plus. Dugoročna isplativost je GARANTIRANA, a vaš zadatak je samo da pratite ono što igramo. Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno)
mozda se boji da predje u englesku jer ako slucajno napocetku prve dvije tri utakmice ne bi bio u prvom timu npr da igra u mancesteru ili liverpulu pa i celziju to bi zasmetalo nasem dragom selektoru safetu i on mu ne bi dozvolio ni da igra u reprezentaciji jer tino sven susic u hajduku igra konstanto u prvih jedanest kao i vecina nasih nadolazecih reprezentativaca koji igraju na ovim prostorima i samo cekaju prliku
Rio,ima jos dosta velikih klubova :)
Mali Princ! Samo nastavi tako, molim te.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Da li ste razmišljali o dugoročnim konstantnim prihodima na najlakši način??? Naravno da jeste!! Evo ekipe koja vam to omogućuje!!!
Mire je igračina
do sinoć sam ga smatrao prosječnim rezervistom Rome ali
kad je to on bio rezerva, pricas gluposti
pjanic tata
Nisu ga uzeli zato sto jos nije spreman za engleske lige.
samo bosnjaci i poneki LSD-ovac iz bijeloga svijeta misle da je pjanic neka klasa. pa da je tako dobar igrao bi vec u engleskoj
pa realno za pjanica je vidal otkucao seriju a davno, a i dalje se blati u juventusu. budite realni,