Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da ćeš majstore osvojiti nagradu zaslužio si je. Ovaj Ronaldo je dao dosta gola ali šta je osvojio prošle godine Kup Uzalodnog glednja u trofeje :D. AKo je 2006 nagradu dobio Canavaro onda mora za prošlu godinu Bilal.
E moj bilale nikako da svatis da nagrade ide za najboljeg igraca sezone,ti si bio dio najboljeg tima sezone sto te ujedno ne cini najboljim igracem prosle godine. Dakle ronaldo,jednostavno za svatiti.
shvatis*
Frajer se baš nameće kako njemu treba dati nagradu i to ćini svakom prilikom a realno je za koplje ispod ove dvojice.
Bgm si France dosadio sa tim svojim mogu ja mogu ja , ne mozes sinko ne mozes , daleko si ti jos od Ronalda i Lea i vala iskreno se nadam da te naredne godine neces biti u konkurenciji jer si smorio sve redom :D
Zlatna lopta se pretvorila u trivijalnu manifestaciju na nivou Eurosonga
isprana tema ali ovi sto navijaju za real ne kontaju da loptu ne dobija najbolji strijelac ! dajte nekom kinezu ili juznoamerikancu zlatnu loptu sto u domacoj ligi po sezoni mozda zabije 100 golova. koji ste vi debili.
Evo odmah da ti kažem da više volim Messija nego Ronalda. I da se slažem da loptu ne dobija najbolji strijelac. Ali svaki gol, svaka asistencija, svaki trofej, svaka pojavljivanje na utakmici itd., donose bodove. I onda kad sve sabereš vidiš da Ribery nema šanse ni protiv povrijeđenog Messija, kamoli protiv ove sezone gotovo perfektnog Ronaldovog učinka. Nepravda bi bila da mu daju ovu nagradu.
obojica su bolji samo po golovima od ribery-a. ribery ima asistencija (30) skoro kao njih dvojica zajedno (15+18), a o osvojenim titulama da ne govorim, opet govorim nije ovo titula za najboljeg strijelca, sto se tice bodovanja i nastupa, mislim da su ribery i ronaldo tu negdje, samo je messi u zaostatku zbog povrede.
Bilale dzaba se nadas, Ronaldo uzima ove godine i to zasluzeno
Ova saga oko zlatne lopte više pređe sve granice. najbolje je rekao Zlatan :)
Vjeruje i Ronaldo već godinama hahahahahha