Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesil rastribio pokuci
"zbog svega što sam napravio u prošloj sezoni" Prije bi rekao sto STE napravili :D bayern je kao ekipa sve osvojio nit je bio igdje prvi strijelac nit znam da li je bio prvi asistent pa da bi rekao da je rasturao sam svakog protivnika a ovo je individualna nagrada i koliko se sjecam i one sezone kada je inter sve osvojio sneijder nije bio ni medu prvih 3 igraca a sto se tice individualnog uspjeha ronaldo i messi su ga oderali ove godine 2013 tako da ce neko od njih 2 dobit
CR7 je več kupio KLEENEX, jes svega mi, viđa ga danas u Konzumu ....
Jedno me interesuje, od kuda vama samo ovakve gluposti ? Jel on ovo izjavio za KLIX ??? Ako nije za koji je list ili portal izjavio, na koje navode se pozivate ? Ovakav članak sad može i moja komšinica od 74 godine izmisliti ! Ni jedan profesionalac ovo nebi nikada izjavio jer zna da mu se svaka koju kaže važe i odmjerava bar tri puta, a također zna da postoji i velika mogućnost da neće dobiti nagradu i šta onda, da ga novinari ismijavaju, k'o bi imalo pametan sebi to dopustio !!! Bezze ovo vam je bezze...
HAH, PROFESIONALAC..... ...NA KLIXU....
kao pojedinac definitvno Cristiano Ronaldo je najbolji. Govorim to kao navijac bayerna. Realno nijedan igrac na ovom svijetu ne moze Ronaldi pero odbiti. Da je nogomet Tenis Ronaldo bi imao dosad 40 Grand Slamova, a Messi mozda 2-3.
REALNO, RONALDO JE TEHNIČKI I FIZIČKI NAJJAČI. ALI BILAL TREBA OSVOJITI JER JE ZASLUŽIO PROŠLE GODINE.
Nije Ribery sam nego Bayernov kolektiv, gleda se samo pojedinac a ne kolektiv, a Ronaldova statistika sve govori ko je prosle godine bio najdominantniji igrac na planeti zemlji.
vec mozes na to mjesto stavit vazu cvijeca..
cccc
Zaslužio si Bilale!