Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmišljen članak i btw novinaru trebao si napisati da Ribery vjeruje da će uspjeti pobjediti snažnu reprezentaciju Ukrajine, a ne Francuske :D
nije izmisljen clanak. ribery je zajedno sa bayernom pozvao sve novinare koji su glasali za njega u izboru za igraca evrope, a bakir tiro je glasao za njega. jucer je taj bakir tiro (novinar agencije anadolija) bio u minhenu i gledao bayern protiv plzena. (jos je i bio tekst gdje bakir govori da ima vec ugovoren intevju sa riberijem na scsportu.)
Nije izmišljen. Ukucaj na googlu Anadolu agency koja je ozbiljna agencija gdje se čak i moraš pretplatiti da vidiš vijesti. Nemoj lupati gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala ti momcino! Na svjetskom se svasta moze desiti, tamo svaka igra svaka dobija. Nema favorita i sigurnih prolaza. Nadam se prolasku grupne faze a onda uz Boziju pomoc prolazu do finala :-)
Samo još počni udarati glavom ko Zidan i bit ćeš pravi ;)
HAJD SAD SVI PA ZAR NIJE FRANCUZZZ !!!! popustite greške, brao Ribery od
Misliš ne zasuženo prošla , najlakša grupa i opet jedva prošla
respect za tebe
Bravo za BiH!-Nema sta.Hvala Ribery!
Mia San Mia! Mia San FR7! FCB
Mia San Mia! Mia San FR7
ti satro neki bavarac...sto volim ove sto su strastveni navijaci nekih tamo stranih klubova, koji su gotovo uvijek prvaci svoje zemlje
Ako volis RS pritisni ovo http://tinyurl.com/pravaslikazene xD
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
http://en.wikipedia.org/wiki/Franck_Ribery
Ribéry is a convert to Islam and, following his conversion, adopted the name Bilal Yusuf Mohammed
I sta sad?
Pa tuži ih. Jer očito Bilal nema vremen za to. Ili mu je svejedno? ? prije da je to.
hvala ti Franck Ribery, veliki čovječe
Nije Franck vec Bilal!!!!
Ribery je papak