Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvi su oni muslimani, pogotovo Ribery koji je oženjen čovjek, i zaslužili su da ih kazne..Da je bio neki obični smrtnik davno bi on kaznu još počeo služiti al pare i popularnost su čudo...Svaka čast sudcu, samo nek tjera pravdu!
navijac sam Bayern, i Ribery se nije trebao dovesti u ovakvu situaciju, ni kao musliman ni kao igrac Bayerna. Isto to vazi i za Benzemu. Ne kontam sto je sud samo njih dvojicu pozvao, kad su tu bili talulan i jos jedno ili dvoje. Ako ce ih vec kazniti (kaznu bi trebali dobiti kao i prostitutke jer su one bile svjesne sta su radile) onda nek kazne i ostale koji su bili s njima! Ako je vec priznala da nisu znali koliko je stara i da je bila svjesna sta radi, onda ne znam sto ce ih ijednog opet zvati. Glupo je do zadnje granice!
A lijepo ja govorim ovim madridistima da im smrdi ovaj benzema a oni ne vjeruju.. ovi bayernovci barem odavno znaju da im se usmrdio ovaj glibery
ma,oni su još i dobri,šta je radio utemeljitelj njihove vjere
barem ne deru djecu od 6 godina kao popovi hehe
uošte hin ne osuđujem,kao pravi vijernici samo su slijedili prorokov primjer
www.4fudbal.com
Po jedem ti dije te za dorucak sm rdsko
...pored ostalih 10 zena i ko zna koliko djece
Nekic Tarik na moj kyrac nalik
Sta ima veze, i mene je moj Muhamed zegao kad sam bila samo 9 godina stara
Nasi muslimani pravi vjernici uce fatihu prije utakmice
@NISVET mora da ti je tesko, kad neki bosnjo k..ar..a tvoju sestru, pa ti moras ovako da iskalis svoj bjes, tesko ti je pretpostavljam :D
Pa nama muslimanima vjera dozvoljava da karamo male curice, Znaci nisu krivi ko sto nije ni nas prorok.
fazon je sto danas 16-snaestogodisnjakinja izgleda kao da ima 25. normalno da ih je privukla
Ovo sto su uradili izlazi iz svakog okvira vjere i ljudskosti.
Na ovoj fotografiji mu Karim sapce : \"Buraz veceras opet u taslacenje\", zato se ovaj ovako smjeska