Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad prodate robbena onda ste sigurno jaci
MIA SAN MIA
Svake godine ista priča , a na kraju pognute glave :)
e moj ribery postoji nesto sto se zove tabela,svaka cast dortmundu uz minimalna ulaganja razvaljuju bundes ligu
@ teletabis ahahahahah jao balavče šta to pričaš kukal ti crna majka,e čuj dortmund odjednom se pojavio,onaj strašni dortmund što je haro devedestih godina po bundes i ligi prvaka,al ti se tad nisi ni rodio stoga ti opraštamo ovu glupost,još jednom za kraj buhahahahahahahahha koji si idiot!
Idi gledaj crtiće majke ti, jer glup si pravo. KO iz Dortmund i GDJE je rekao da su bolji od Bayerna??? Bayern je s obzirom da budžet i uspjehe iz prošlost uvijek favorit za osvajanje titule, ali je činjenično stanje da zadnje dvije godine ne mogu Borussiji ništa...to se navijačima Bayerna ne sviđa, ali to je realnost. Dortmund se pojavi jednom??? Koje si ti godište...2000.?!
Ovom majmuncetu treba zabraniti da daje izjave, potpuno istu izjavu dao je i prosle sezone prije nego sto ih je Borussija pogazila gdje je stigla. Bayern mi je mnogo drazi od Dortmunda ali ovom je bolje da vise igra a manje filozofira. Razmisljanje mu ocito nije jaca strana.
LOL sto mrzim ove klubove pojave se 2-3 godine i odmah kazu da su bolji od Bayerna ?! Pa svi mi znamo da je Bayern najbolji u Njemackoj, likovi konstantno razvaljuju godinama, a ovaj Dortmund se pojavi jednom i bolji. Ma dajte ljudi... Uostalom vidjecemo sve sada za koji dan posto igraju Dortmund i Bayern ;-)
Pa vidi se iz prilozenog zadnjih par godina..al to je Bayern i urodjena naci arogancija...govorice da su najbolji sve dok opet ne osvoje titulu, makar to bilo i za 5 godina..pa ce bit, eto jesmo rekli da smo najbolji
baya je najjachiiii
Biće vama moj Bilale šibanje i ove sezone...
ne kaki