Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Real su bolji, ocitali su im nogometnu lekciju u obje utakmice, od Barcelone ne znam- nisu igrali ha ya
MIA SAN MIA
Neki izgleda dzaba citaju. Rekao je da je na sportskom nivou na istoj razini ( nije pogrijesio, Barca je bolja ali Realu su ocitali fudbalsku lekciju u dvije utakmice). Pa Reala su napadali u po Madrida. Bayern je odlican samo prosle sezone nije imao dobru klupu koja bi rasteretila njihovih 12-13 kvalitetnih igraca. A izjava se odnosila i na \'\'cijeli paket\'\' a tu je mislio na familijarnu atmosferu u klubu, da sve vode brigu o igracima, mislio je na grad i sl. djeca su mu rodjena u Minhenu pa ga i to veze za taj grad i slicne stvari. Zeni mu je prelijepo u gradu itd itd..
Lijepo ja rekoh na proslom clanku da majmuncetu treba zabraniti da daje izjave, blamira se neopisivo.
E u.s.r.a ga i ti Ribery vala..
Nabavi pravopis pod hitno...a mogao bi se okaniti i fudbala komotno.
jest ako sam i ja bolji od ronalda i messija
eih bilale...
J bG prije nekoliko dana sam mu vjerovao kada je rekao da je bayer bolji od borusie ali sada je malo precera :D
You no better then I.
Al niste od Celzija :))
pa dokazali su da su bolji
Sta rece i osta ziv...
Izgleda da ona nesreca koju je imao kao djecak, i koja je ostavila traga na njegovom licu isto tako ostavila traga na njegovom mozgu.....nazalost,.....inace ne bi davao ovakve izjave i udarao saigrace...........
De ba gliberi, da ti vrijedis cemu igro bi u mom citiju
svo vrijeme ja govorim da je ovaj lik blago retardiran