Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scolarija je savez molio da ih preuzme i nije vam bio senilna budala 2002 god kad vas je odveo do posljednje titule prvaka Svijeta, nekada jednostavno ima neko ko je puno bolji i to je jucer bila Njemacka
Sa onakvim Brazilom Mourinho, Ancelotti i Wenger u timu nebi mogli nista vise iscupati. Osim toga nije svaki dan 12. juni, kada Brazilci dobijaju poklone od Japanaca
@ BLADE8! ova ekipa koja je bila sastavljena od naovdnih igraca koje si naveo jedva i sa puno mukom je pobijedila Tursku tada naravno pomocu sudija i razno raznih grubih prekrsaja i simuliranje!!!! jednostavno ova reprezentacija koje si spomeno isto je bila samo napuhana i sinoc isto mogla izgubit!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...da ste pozvali Ronaldinja,Robinja i Kaku sigurno bi vam bolje igrali nego 95% onih balavaca koji ne znaju kako loptu primiti! Ronaldinjo bi vam bolje igrao mrtav pjan nego oni sinoc, pa da ima i 50 godina!
ja ne znam kako niko tog lika ne spominje, realno najbolji svih vremena sto je on radio niko drugi ne moze.
Bolje da je Pata zvao ako nista, i povrijedjen igra bolje od FRED-a
i bez trenerke,molim vas....
Jebi ga ufurali se brazilici ko se visoko dize ...
ciganija isto kao i kod nas.... fazon je samo sto je nas takticar uspjesno okopao krompir, a scolari je sada zakasnio jer je ipak igrao u cetvrt finalu....
kad je donio titulu prvaka svijeta nije bio budala....joj ovi Brazilci ko mi cim jednu izgubi odmah niko nevalja....:P
Nešto mi to poznato...
Kreten pozvao debile od igraca, Paulinho je presmijesan igrac... Bolje da je pozvao Ronaldinha, Kaku i Robinha umjesto nekih kloceva... ne bi im se ovo desilo. I prica kako ne igraju za gledaoce nego na rezultat, VIDJELI SMO SINOC , DOBAR REZULTAT NEMA STA !!
Dobar je on kakvi su igraci, pa onaj Hulk se po terenu vuce kao kakva patka, najmanje 10 kg taj treba da skine.
Popis stvari koje budući selektor BiH mora zadovoljiti: 1. Selektor bez neuspješnog iskustva u radu s Njemačkom reprezentacijom. 2. Selektor bez iskustva u Çaykur Rizespor u kojem je dobio otkaz. 3. Selektor bez iskustva rada u Saudijskoj Arabiji. 4. Selektora bez iskustva rada u velikim Turskim klubovima koje je odveo u drugu ligu. 5. Selektora koji nije dobio otkaz nakon 28 dana sjedenja na trenerskoj klupi. 6. Selektora koji nije senilna budala. 7. Selektora koji ne igra bekom. 8. Selektora koji vodi igrače na svjetko koji nisu prošli kvalifikacije. 9. Selektora koji ne vidi dalje od Hrvatske lige. 10. Selektora koji nema svoj stav.
Uffg brz si ali aferim napisao si bolje, puno bolje nego što sam ja mislio!
Sve je pogodio i obavezno izdat fetvu kojom se maiconu zabranjuje igranje fudbala.