Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta da ti kazem drug djed mi je bio u handzar diviziji ali nije to razlog zasto mrzim torPedere...
Radi se o izuzetno kvalitetnom i talentovanom napadacu ! sa pravom mogu reci da je novi Edin Džeko , možda cak i bolji !
Bice nesto od tebe ljubim te u sestru :)
Pazi dislajkova ko da sam nesto negativno napisao o nasoj najvecoj nadi lol
Super , jos Adilovica tutnut negdje i zeljo dere i dalje
ti suicidnom blatis nekog a nemas pojma taj momak je najbolji strelac mediteranskih igara decko u prvenstvu za svoj uzrast da 35 golova vanserijski je talenat a zeljo je uradio strasan potez kada je sa njim potpisao ugovor a ne ko rukovodstvo npr sasarajeva koji dovode istrosene stare igrace koji su vec odavno za penzije decko informisi se malo pa onda pljuj po nekome jer ovaj momak je ulozio mnogo truda i rada i nije lijepo da tako pises o momku riki samo naprjed!!!!!
Imao sam cast da odradim par treninga sa ovim momkom.Odlican igrac,a jos bolja osoba.Sve najbolje Baja brate i puno srece u karijeri.
Dobar si Rijade puno srece u karijeri.
Hocel u želju ikad doci pravi igrač, ili ce i dalje primat ove amatere.
I Messi je nekad bio amater :P
Ponosno za prvi tim igraju momci iz omladinskog pogona, koji zapravo i dobiju šansu, a ne kao u nekim kvazi klubovima, koji ruku na srce imaju kvalitetnu djecu, a ne dobiju šansu. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)