8. kola Premijer lige BiH
0
Rezultati 8. kola Premijer lige BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zrinjski najtrofejniji klub ? hvala ti sto me nasmija ..
lagano se penjemo prema vrhu... najtrofejniji klub Premier lige BiH! AJMO ZRINjA!
Borac 22 boda (Sarajevo +Zeljo)=21 bod od toga 16 kod kuce(Sarajevo 11,Zeljo 5)sreca pa je tu i Olimpik posudice nama i pitarima koji bod za eventualni izlazak u Evropu. Svaka cast igracine i jednih i drugih(fuj.fuj stidite se)
Jedna pluća, jedna krv, jedan grb! Borac Banjaluka! Neka se s istoka pjesma čuje, na zapadu neka odjekuje: Borac Banjaluka! Oooooooooo!
Једна плућа, једна крв, један грб! Борац Бањалука! Нека се са истока пјесма чује, на западу нека одјекује: Борац Бањалука! Оооооооооо!
Sarajevo 3 - 1 Celik Borac BL 2 - 0 Zeljeznicar
ma nema sta borac za sad najjaci...
SVAKA CAST MOM VELEZU MA DOKAZALI SU DA SU NAJBOLJI OVE SEZONE,VIDI SAMO GOL RAZLIKE.BRAVO MOMCI SAMO TAKO E SAD KAD ZRINSKI DODJE PRIMICE ONI AKOBOG DA 5-6 KOMADA
FORZA VELEŽ
Ajmo ba Sarajevo,večeras trica na Koševu i da dobijemo zaostalu tekmu protiv Olimpika i idemo lagano ka vrhu.SVI BI VI DA STE KAO MI,DELIJE -HORDE ZLA HULIGANI NAJVEĆI!Srećno sutra i Zvezdi u NS!