Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezime 13 kola je da se i dalje namještaju tekme u BiH Premier ligi.
Pohvale za KLIX na pracenju Premier lige BiH! Samo nastavite.tako cak bi bilo OK ako biste pratili i.nize.lige, Prva federacije i Prvu rs..I u tim ligama je zanimljivo takmicenje
zanimljivo je ko curling. u stvari i on je zanimljiviji.
zakuhava se lagano 👍
..rezime je taj da nema rezimea, k'o god izadje na evropsku scenu bit će kanta za nabijanje od kvalifikacija za Evropsku ligu, a da ne govorim o Ligi šampiona. Ostaje samo "bolesnicima" za svojim klubovima da "prcaju" jedni druge kako s navijačke, tako i neki s nacionalne strane.